This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here x

Projektszállítmányozás.

A kis alkatrészeket ugyanolyan biztonságban szállítjuk külföldre, mint a nagy berendezéseket. A hétköznapi kereteket meghaladó projektek is jó kezekben vannak nálunk.

Legyen szó akár egy hatalmas turbina Európán keresztül történő szállításáról, vagy egy egész gyár Dél-Amerikába költöztetéséről: szakértőink átvállalják a kalkulációt és a tervezést, kiválasztják a leghatékonyabb szállítási módot és az újra felépítéstől kezdve egészen a kulcsrakész átadásig, mindent megszerveznek. Logisztikai projektmenedzsmentünknek köszönhetően minden lehetőség nyitva áll ügyfeleink előtt. Átvállaljuk a projekt meghatározott részeit vagy a teljes projekt lebonyolítását - az integrált megoldásokra ugyanúgy lehetőség van, mint a kulcsrakész átadásokra. Így nem csak a különleges, túlméretes áruk szállítását végezzük el, hanem összetett ipari projekteket is megvalósítunk, többek között teljes gyártósorok elszállítását.


A projektszállítmányozási kínálatunk főbb elemei:

  • Speciális szaktudás minden létező szállítmányra
  • Egyéni, személyes tanácsadás
  • A hét bármely napján a nap 24 órájában igénybe vehető szolgáltatás

Több információra van szüksége? Kérdését ide kattintva felteheti munkatársunknak.

Légi szállítmányozás.

Az IATA (International Air Transport Association) tagjaként, saját légi szállítmányozási irodákkal rendelkezünk a legjelentõsebb európai elosztópontokon, így Frankfurtban,Légi teherszállítmány

Vámszakmai tevékenység.

A globális kereskedelmi, termelési logisztikai megoldások elengedhetetlen része az áru mozgását legrugalmasabban követni tudó vámkezelési szolgáltatáscsomag kialakítása és működtetése.
Vámszakmai tevékenység

Kérjük, küldje el nekünk véleményét!
E-mail címét bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem szolgáltatjuk ki! A kötelező mezőket *-gal jelöltük!*

Kérdése van?

Örömmel válaszolunk.

Kattintson ide

Personally worldwide.