This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here x

Van Persoonlijk Wereldwijd naar het Wereldwijde, Logistieke Netwerk.

De Gondrand Group is een internationaal transportbedrijf en logistieke dienstverlener voor wegtransport, zeevracht, luchtvracht en contractlogistiek.

In de afgelopen 150 jaar heeft Gondrand zich ontwikkeld van een traditionele expediteur tot een wereldwijde leverancier van integrale logistieke oplossingen. Wij danken onze goede naam aan onze betrouwbaarheid, zorgvuldige advies en jarenlange ervaring. Het hoofdkantoor van de NTG Group bevindt zich tegenwoordig in Hvidovre (Denemarken), met ruim 100 vestigingen over de hele wereld.

Zowel op het hoofdkantoor als op de andere vestigingen werken gedreven vakmensen uit verschillende landen en culturen samen. Het is aan hun ervaring en inzet te danken dat u als klant iedere dag opnieuw krijgt wat u van NTG gewend bent: een persoonlijke benadering, oplossingen op maat en eersteklas dienstverlening, helemaal afgestemd op uw wensen.

Authorised Economic Operator.

Ons succes is te danken aan overtuigende kwaliteit, grote professionaliteit en duurzaam opereren. AEO

Logistic Solutions.

De inkoop, opslag en distributie van grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten wordt complexer. Steeds meer toeleveranciers moeten zo kostenefficiëntlogistics

Nieuws

14. oktober 2019

New name for Customs and Road activities of Gondrand International AG

Due to the take over of the Swiss Gondrand Group by the NTG Nordic Transport Group A/S, the Road and Customs activities in Switzerland will change the ...

Meer Nieuws

Personally worldwide.